Bouw & Techniek

EXB voor Bouw & Techniek

EXB software voor de Bouw & Techniek


“De bouwsector is onderhevig aan meer risico’s en onzekerheden dan misschien in elke andere industrie. Maar, verrassend, er worden bestuurlijke technieken gebruikt om te identificeren, te analyseren en te reageren op risico’s die tot voor kort in deze industrie niet werden toegepast’.

De wettelijke eisen zijn aanzienlijk veranderd in de afgelopen jaren en de bedrijven in de bouw en de machinebouwindustrie komen face-to-face met een aantal complexe uitdagingen en vraagstukken. Vaak ligt het verschil tussen een zeer succesvolle bouw en/of engineeringproject en één marginale in het beheer van de vele kwesties die buiten de reikwijdte van het traditionele resources management vallen.

De bouw en de machinebouwindustrie heeft hevige concurrentie, een sterke focus op de kosten, en een regelgevend toezicht. Er is een voortdurende trend naar global sourcing en gedistribueerd engineering, productie en assemblage. Al deze factoren spelen een rol in de behoefte aan uitbreidbare en flexibele kwalitatief risico’s en compliance managementsysteem.

EXB Software biedt industrieën de meest geavanceerde en het meest uitgebreide pakket aan kwaliteitsmanagement oplossingen. Het is bij uitstek geschikt voor de bouw en engineering bedrijven. Bouw en engineering bedrijven maken gebruik van EXB Software voor de uitvoering van hun interne systemen voor kwaliteitscontrole, naleving van ISO 9001, 14001 en OHSAS 18000 normen en voorschriften. Met EXB Software kunt u uw kwaliteit van de prestaties verbeteren en het verminderen van garantie en aansprakelijkheid.

In de afgelopen twee decennia heeft EXB klanten in de sector geholpen zakelijke kansen te realiseren en waarde toe te voegen op een manier die voorheen niet mogelijk werd geacht.