Samenwerkende bedrijven

EXB Software is onderdeel van een groep bedrijven die software oplossingen en ICT diensten aanbiedt. De bedrijven zijn gevestigd in verschillende delen van het land. Met vestigingen in Bosschenhoofd (Breda), Heerenveen en Wormer kunnen wij heel Nederland voorzien van onze producten en diensten. Met gezamenlijk zo’n 140 medewerkers in dienst werken wij samen met u aan uw ICT-processen. Bedrijven die zijn aangesloten zijn: Braincap, Brainsys, Brainzs en EXB software.


BrainCap logo
BrainCap helpt u met ICT specialisten die u ondersteunen bij uw ICT vraagstukken en de uitdagingen om uw bedrijfsdoelstellingen te behalen. Onze specialisten hebben kennis van actuele ICT onderwerpen, spelen in op ontwikkelingen in de maatschappij, nieuwe markten en veranderingen in organisaties.
Binnen BrainCap kennen we twee specialismen, te weten:
Managed ICT service
ICT-professionals

Meer over Braincap


Brainzs-Logo
Brainzs werkt met een bestaande klantenbase waarvoor professionals geplaatst worden. Brain’s zorgt er voor dat de juiste kandidaat op de juiste plek komt. Zij kennen de puzzelstukjes en zorgen dat ook het laatste stukje gelegd kan worden. Dat betekent dat ze pas stoppen met zoeken als ze de juiste match gevonden hebben.

Meer over BrainzsBrainSys specialiseert zich in oplossingen bij producerende bedrijven. Met de bewezen standaard software oplossingen van o.a. Exact, Syspro en Siemens APS helpen de consultants onze klanten om de processen in elkaar te laten grijpen. Zij zorgen ervoor dat uw systemen met elkaar praten. Zo zorgen we samen voor een efficiënter bedrijf.

Meer over BrainSys


Logo EXB software
U bevindt zich op dit moment op een website van EXB Software. Software voor Quality, Health, Safety en Environment. Met onze software houdt u uw Corporate Governance, Risk Management en Compliance met de regelgeving op orde.  Met behulp van de geïntegreerde Mobiele App werkt u eenvoudig op locatie en blijven uw medewerkers optimaal betrokken.