EXB software voorgesteld


EXB software is onderdeel van de Sesos IT Group

De Sesos IT Group is de holding van een aantal onafhankelijke, zelfstandig opererende IT- en servicebedrijven met zo’n 200 medewerkers. Bedrijven die behoren tot de Sesos IT Group zijn: BrainCap, BrainSys, Brainzs, EXB Software en GRCcontrol.

Ontwikkelen

EXB Software ontwikkelt web based software voor governance, risk, compliance, quality, incident en audit management en business intelligence & reporting. EXB 360° Software oplossingen worden zowel door kleine en middelgrote, als grote organisaties gebruikt.

Ervaren

Ervaar de wijze waarop wij u ondersteunen in het verbeteren van de performance en duurzaamheid van uw organisatie. Neem contact op met onze afdeling sales en laat u verrassen door de gebruiksvriendelijke oplossingen en de uitgebreide mogelijkheden.

Onderscheiden

Wij onderscheiden ons door het ontwikkelen van geïntegreerde, gebruiksvriendelijke en 100% web based oplossingen voor:

Verleden

In 1989 zijn we gestart als bedrijfskundig adviesbureau met een specialisme in governance, risk, compliancy, quality en auditing. In de loop van de tijd kregen we steeds meer vragen en ideeën over de toepassingsmogelijkheden van software binnen governance, risk, compliancy, quality en auditing:

  • Kunnen we een software oplossing creëren die in staat is om quality, risk en compliance management te organiseren en te vereenvoudigen?
  • En zo ja, wie gaat het dan gebruiken?
  • Wie zal er geïnteresseerd zijn om het te kopen?
  • Zal het nuttig zijn?
  • Zullen we in staat zijn om te voldoen aan de technische en gebruikseisen van onze klanten?
  • Kunnen we voldoende duidelijk en onderscheidend zijn?

Heden

Inmiddels weten we dat het kan. Een groot aantal verschillende organisaties hebben EXB 360° Software succesvol geïmplementeerd en het aantal klanten blijft groeien. Inmiddels zijn we getransformeerd tot een internationaal opererende software organisatie.

EXB 360° Software wordt in vijf talen geleverd: Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Consulting, onze vroegere core business, wordt nu uitgevoerd door onze business partners. Door onze 100% focus op het ontwikkelen van web based software voor GRC & Quality Management en de uitstekende samenwerking met onze business partners, kunnen we onze ambities waarmaken.