Sesos IT Group verwelkomt BrainSt

  • 01 juni 2024

Sesos group verwelkomt BrainSt

Welkom BrainSt!

Een nieuw bedrijf binnen de groep met focus op duurzaam recyclen

Met ingang van 1 juni is de Sesos IT Group, waar ook EXB Software een onderdeel van, is een bedrijf rijker. Het nieuwe bedrijf BrainSt richt zich op de recyclebranche en is daarmee een echte specialist. BrainSt is een hele mooie aanvulling voor de Sesos IT Group en past goed binnen de visie en strategie. Met de komst van BrainSt binnen de groep wordt de innovatiekracht en schaalbaarheid nog verder vergroot.

Over BrainSt

BrainSt is dé adviseur binnen de afvalbranche en circulaire economie. Wij ondersteunen bedrijven met hun digitaliseringsvraagstukken op het gebied van circulariteit en actuele wet- en regelgeving. Ons doel is om bedrijven te helpen met hun transitie naar een circulaire economie door middel van geavanceerde technologieën en strategisch advies. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten hun duurzame uitdaging realiseren. Dit maakt ons dé digitale transformatiepartner voor duurzaam recyclen.

Over de Sesos IT Group

De Sesos IT Group is de overkoepelende paraplu voor diverse zelfstandige IT- en servicebedrijven met in totaal een kleine tweehonderd medewerkers. Met elkaar bieden de onderdelen BrainCap, BrainSys, BrainSys Managed ICT Services, Brainzs, EXB Software, GRCcontrol en BrainSt brede ondersteuning in IT-dienstverlening.