Gezondheidszorg

EXB software voor de gezondheidszorg

EXB software voor de Gezondheidszorg


‘Zorgverleners worden geconfronteerd met een groeiende lijst van governance, risk, compliance en kwaliteitsbeheer eisen met betrekking tot hun operationele praktijken. Wettelijke voorschriften en gezondheidszorgnormen omvatten HIPAA, SOX, Corporate Governance, ISO 9001 / HKZ en andere nationale voorschriften voor de veiligheid van de patiënt ‘. (Forrester Research on Healthcare, governance, risk, compliance en kwaliteitsbeheer – 2009)

EXB software biedt een geïntegreerde oplossing voor de gezondheidszorg. EXB Software voor de gezondheidszorg, biedt core modules en diensten om governance, risk, compliance en kwaliteitsmanagement te organiseren en te stroomlijnen.

Zorgverleners gebruiken EXB oplossingen voor de uitvoering van de kwaliteit, governance, risk en compliance programma’s via process management, informatiecontrole, risico-evaluatie, compliance management, voortdurende auditing, evenals het registreren en rapporteren van problemen en van afwijkende incidenten en corrigerende en preventieve maatregelen.

Door het gebruik van EXB oplossingen kunnen zorgverleners een gecentraliseerde governance, risk, compliance en kwaliteit management platform met processen, organisatiestructuren, risico’s en controles gedocumenteerd definiëren voor het naleving van frameworks, IT governance en andere risicobeheersing handhaven. Audits kunnen worden gepland en worden toegewezen aan het testen en documenteren van de effectiviteit van de managementsystemen.

Rolgebaseerde dashboards, controle diagrammen en scorecards geven inzicht in de voortdurende inspanningen van compliance en brengen hoog-risico-gebieden in beeld. EXB Software voor de gezondheidszorg heeft de mogelijkheid om proces ownership, audit te plannen, sanering-status, etc. Mogelijkheid om te duiken naar diepere niveaus van informatie is met een enkele klik bij te houden en biedt een eenvoudige manier van toegang tot de gegevens op fijnere mate van detail.