Engineering & Machinebouw

EXB software voor Engineering en Machinebouw


“Deze technische sectoren zijn onderhevig aan meer risico’s en onzekerheden dan misschien in elke andere industrie. Maar, verrassend, er worden bestuurlijke technieken gebruikt om te identificeren, te analyseren en te reageren op risico’s die tot voor kort in deze industrie niet werden toegepast’.

De wettelijke eisen zijn aanzienlijk aangescherpt in de afgelopen jaren en engineering bedrijven komen face-to-face te staan met een aantal complexe uitdagingen en vraagstukken. Vaak ligt het verschil tussen een zeer succesvol engineering- of machinebouwproject en één marginale in het beheer van de vele kwesties die buiten de reikwijdte van het traditionele resources management vallen.

EXB software ondersteunt veiligheid- & kwaliteitsprocessen in deze sector. Denk daarbij aan beheer van documenten, processen, risico’s, klachtafhandeling, controles en audits, corrigerende maatregelen, toolboxen, etc..
Gebruiksvriendelijk en zowel op pc als met mobiele apps. Zo implementeert en beheerst u deze uitdagingen eens en voor altijd goed en aantoonbaar!

EXB Software biedt industrieën de meest geavanceerde en het meest uitgebreide pakket aan kwaliteitsmanagement oplossingen. Het is bij uitstek geschikt voor engineering bedrijven. Machinebouw en engineering bedrijven maken gebruik van EXB Software voor de uitvoering van hun interne systemen voor kwaliteitscontrole, naleving van ISO 9001, 14001 en OHSAS 18000 normen en voorschriften. Met EXB Software kunt u uw kwaliteit van de prestaties verbeteren en verminderen de risico’s van garantie en aansprakelijkheid.

In de afgelopen twee decennia heeft EXB klanten in de sector geholpen zakelijke kansen te realiseren en waarde toe te voegen op een manier die voorheen niet mogelijk werd geacht.