Dienstverlening

EXB software voor de Dienstverlening

EXB software voor de Dienstverlening


Dienstverleners moeten voldoen aan een groot aantal nationale en internationale regels. Met de recente stijging van het regelgevend toezicht, kaderleden en de boards vereisen duidelijk inzicht in de blootstelling van risico’s en compliance-status om effectief te beheren op lange termijn strategieën van de organisatie. Als gevolg hiervan, zijn bedrijven op zoek naar een systematische aanpak om verantwoording en transparantie te garanderen, om risico’s te beheren en te beperken en om bij de klant en aandeelhouder vertrouwen op te bouwen.

Tegenwoordig gebruiken de meeste dienstverlenende organisaties tekstdocumenten, spreadsheets en / of handmatige processen voor het beheer van Governance, Risk en Compliance (GRC) initiatieven. Deze gedesintegreerde systemen worden vaak uitgevoerd in silo. Dit veroorzaakt verwarring als gevolg van overlappende en tegenstrijdige informatie en resulteert in een verhoogd bedrijfsrisico. Bovendien, redundantie van het werk en pure kosten van het handhaven van meerdere punt software-oplossingen leiden tot hogere kosten.

Bedrijven in de dienstverlenende sector worden geconfronteerd met vele uitdagingen, waaronder de kwaliteit van de dienstverlening, continue verbetering, naleving van regelgevende instanties, en de kwaliteit die de gehele onderneming omspant. EXB Software levert een duidelijke, eenduidige procedure voor GRC, levert een enkel referentiepunt voor de organisatie en elimineert dubbelhartigheid en redundantie. Onze oplossing is in staat om risico en compliance processen vast te leggen, wat leidt tot lagere kosten en een hogere efficiency.